A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Щоб ЗЕМЛЯ була у квітах.

Дата: 14.04.2021 23:29
Кількість переглядів: 672

Сьогодні на толоку зібрались працівники сільської ради та закладів культури, аби прибрати парк біля будівлі сільського будинку культури. І в принципі не така вже й визначна подія, аби про неї повідомляти на сайті, але… дуже хочеться поділитися враженнями.

Село Маків Бог нагородив, можна сказати, «казковим» ландшафтом, цілющими джерелами, чудовими парками. Їдеш – милуєшся. Та коли заходиш у парк, то одразу розумієш: щоб милуватися – треба докласти ще дуже багато зусиль. Парк захаращений поламаним гіллям, сміттям, тай велика кількість сухостійних дерев уже давно не прикрашає парк.

І от беремо граблі в руки і метр за метром згортаємо торішнє листя, обламане гілля, розкидане сміття. А що ж під листям? Під сміттям? – А там – КВІТНЕ ЗЕМЛЯ! Вона ніби посміхається до нас  своєю весняно-фіалковою посмішкою і просить: «Люди – приберіть мене, бо Я – ваше найцінніше БАГАТСТВО. Мої ліси, парки – то ваші ЛЕГЕНІ, джерела – то ваше ЗДОРОВ’Я, поля – то ваш ДОБРОБУТ».

І от давайте подумаємо: а що ми, Люди, заслуговуємо за от те недбальство? За ті засмічені парки, сквери, джерела? Чи мають от ті закручені в банках вишні, помідори, огірки валятися в парку під ногами?

Так, питань багато. А от відповідь одна: КОЖЕН!!! Має докласти зусиль, аби Земля була уквітчана. Тож гуртуймося, виходьмо на толоки, ініціюймо та берімо участь у прибиранні своєї вулиці, парку, кладовища. Разом ми зможемо зробити своє село кращим!  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь