A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Всесвітній день водних ресурсів

Генеральною Асамблеєю ООН 22 березня оголошено Всесвітнім днем водних ресурсів. Ключовою тематикою цьогорічного відзначення є «Вода для миру».

09:12 21.03.2024

Збільшилась кількість осіб, які обвинувачуються у використанні завідомо підробленого посвідчення водія, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частини 4 статті 358 Кримінального кодексу України.

Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою забезпечується  підтримання публічного обвинувачення у кримінальних провадженнях за фактами використання завідомо підробленого документа, а саме посвідчення водія.

13:13 20.03.2024

За втручання Кам’янець-Подільської окружної прокуратури у комунальну власність повернуто земельну ділянку водного фонду в межах прибережної захисної смуги Дністровського водосховища

Встановлено, що у 2014 році однією із сільських рад Кам’янець-Подільського району незаконно передано у приватну власність земельну ділянку для ведення садівництва, яка розташована на землях водного фонду в межах прибережної захисної смуги Дністровського водосховища.

09:50 15.03.2024

За позовами Кам’янець-Подільської окружної прокуратури підлягають конфіскації 3 земельні ділянки, що належали громадянину рф

За результатами розгляду позову Кам’янець-Подільської окружної прокуратури Новоушицьким районним судом задоволено позовну заяву про конфіскацію та передачу у державну власність 2 земельних ділянок, які належали громадянину російської федерації.

16:43 14.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь