A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

«Поліцейський офіцер громади»

Дата: 24.02.2021 21:01
Кількість переглядів: 1167

Фото без опису24 лютого 2021 року до громади завітали заступник начальника Дунаєвецького відділення поліції Коверда Василь Володимирович та начальник сектору превенції, майор поліції Олійник Олександр Олександрович. Метою візиту стало питання створення в громаді поліцейської станції відповідно до проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Даний проєкт стартував в Дніпропетровській області ще у травні 2019 року, основною метою якого є забезпечення кожної територіальної громади України фаховим офіцером поліції. На даний час поліцейські офіцери громади (далі ПОГ) служать в 13-х областях (229 територіальних громадах). В березні 2020 року більшість громад Хмельниччини вже відкрили поліцейські станції та одержали автомобілі від Нацполіції.  Нажаль Маківська територіальна громада участі у цьому проєкті не взяла і тому на сьогоднішній день перед громадою питання залишилось відкритим.

Заступник начальника Дунаєвецького відділення поліції Коверда В.В. роз’яснив, що для участі у проєкті сільська рада має утворити поліцейську станцію (підготувати приміщення для ПОГ: робочий кабінет з необхідною комп’ютерною технікою, кімнату для відпочинку та кімнату гігієни), забезпечити ПОГ автомобілем. Після виконання таких вимог районне управління поліції пришле поліцейського офіцера громади, який успішно пройде тестування, співбесіду, поліграф, відповідне навчання.

В ході зустрічі, сільський голова В.Галачинський зазначив, що забезпечення порядку та безпеки в громаді є надзвичайно важливим питанням, тому вважає за необхідне розпочати роботу в даному напрямку та, найперше, обладнати кабінет для дільничого офіцера поліції Шемчука Максима Олександровича, який обслуговує нашу громаду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь