A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Оголошення

Дата: 14.05.2021 17:04
Кількість переглядів: 1070

Згідно з вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань Маківська сільська рада оприлюднює проект рішення «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Маківської сільської ради з 01.01.2022 року».

Проект спрямований на розширення бази оподаткування, задоволення потреб громадян та суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності та захисті їх законних прав та інтересів, залучення додаткових коштів до бюджету громади.

Зауваження та пропозиції приймаються протягом одного місяця з дня  оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу. 

Зауваження та пропозиції приймаються за поштовою адресою:  вул. Воздвиженська,22, с. Маків, Дунаєвецький район, Хмельницька область, 32445,  виконавчий комітет Маківської сільської ради.

Зауваження та пропозиції подаються у письмовому вигляді: від фізичних осіб - за особистим підписом; від юридичних осіб – на фірмових бланках, завірені печаткою (при наявності).

З повним текстом проекту рішення Маківської сільської ради можна ознайомитися щоденно (з 08.00 год. до 17.00 год., перерва з 12.00 год. до 13.00 год., крім вихідних) у приміщенні сільської ради за адресою: вул. Воздвиженська,22, с. Маків, та на офіційному сайті Маківської сільської ради  makivska-gromada.gov.ua в рубриці "Регуляторна діяльність".

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь