A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Засідання комісії з питань легалізації заробітної плати, зайнятості населення та контролю за сплатою місцевих податків та зборів

Дата: 08.07.2021 16:19
Кількість переглядів: 1735

8 липня відбулося засідання комісії з питань легалізації заробітної плати, зайнятості населення та контролю за сплатою місцевих податків та зборів Маківської сільської ради у складі керівництва і працівників Маківської сільської ради, фінансового відділу сільської ради та начальника Дунаєвецької ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області.

Участь у засіданні взяли запрошені фізичні особи - підприємці, які провадять торгівельну діяльність на території Маківської громади в селах Маків та Шатава.

В форматі круглого столу розглянуто питання, які цікавили присутніх. Зокрема, обговорювалось питання щодо легалізації найманої праці, виплати заробітної плати не нижче законодавчо встановленого мінімального рівня. Підприємців попереджено про відповідальність за порушення трудового законодавства, а саме використання праці найманих працівників без належного документального оформлення. Також платникам податків наголошено на своєчасність та повноту сплати податків та зборів, які є важливою складовою формування дохідної частини бюджету громади.

Учасники засідання, в свою чергу, мали можливість поспілкуватися з керівником Дунаєвецької ДПІ Наталією Баранюк та поставити запитання до неї щодо роз’яснення податкового законодавства.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь