A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Обговорення щодо підняття тарифів

Дата: 16.08.2021 13:34
Кількість переглядів: 1248

Обговорюємо тарифи

на послуги з збору та вивезення твердих побутових відходів

 

Відповідно до Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 № 130 виконавець послуг поводження з побутовими відходами — КП «Мета» Маківської сільської ради, інформує споживачів про намір здійснити зміну тарифів у 2021році  на послуги з збору та вивезення твердих побутових відходів, які затверджені рішеннями виконавчого комітету Маківської сільської ради від 20.02.2019 року № 13 «Про встановлення тарифу за збір та вивезення твердих побутових відходів».

 Для своєчасного вивезення ТПВ, забезпечення необхідного санітарного стану населених пунктів громади, КП «Мета» зобов’язане переглянути тарифи в сторону їх підвищення. Підприємством планується підвищення тарифу на послуги з вивезення твердих побутових відходів. Періодичність вивезення - згідно графіків та договорів.

Обгрунтування причин зміни тарифів – це  перегляд окремих їх складових витрат, а саме: підвищення  оплати праці персоналу, діяльність якого безпосередньо пов’язана з технологічним процесом, зростання суми витрат на паливно-мастильні матеріали та оплати послуг з розміщення ТПВ на сміттєзвалищі (в м.Дунаївці).

Таким чином, пропонується:

1. Встановити тарифи на послуги з збору та вивезення  твердих побутових відходів, які надаються комунальним підприємством «Мета» для фізичних осіб у розмірі 16 грн. 00 коп. без ПДВ на одного чоловіка в місяць.

2. Збільшити тарифи на послуги з збору та вивезення  твердих побутових відходів, які надаються комунальним підприємством «Мета» для підприємств усіх форм власності, бюджетних установ та приватних підприємців на 54%  щомісячної плати.

 

Розрахунки необхідності підняття тарифів додаються.

 

Пропозиції та зауваження приймаються Комунальним підприємством "Мета" Маківської сільської ради з 16 по 25 серпня 2021 року включно в письмовому вигляді за адресою:  вул. Воздвиженська,22, с. Маків, Дунаєвецький район, Хмельницька область, 32445.

  Зауваження та пропозиції подаються у письмовому вигляді: від фізичних осіб - за особистим підписом; від юридичних осіб – на фірмових бланках, завірені печаткою (при наявності).

Рішення виконавчого комітету щодо підняття тарифів

Розрахунок тарифів КП "Мета"

Розрахунок тарифів КП "Мета"


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь