A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Святкування 30-ї річниці Дня Незалежності України у Маківській громаді

Дата: 27.08.2021 11:49
Кількість переглядів: 1088

Цьогоріч у Маківській громаді відбулось святкування двох найпатріотичніших святкувань - 23 серпня - День Державного Прапора України та 24 серпня - 30-та річниця Дня Незалежності України! Наші предки вибороли цю незалежність, наші воїни відстоюють її і сьогодні. На жаль, наша Державність не далася нам легко, але саме завдяки героїзму наших співвітчизників, ми зараз маємо привід відзначати ці урочисті дні, і низько вклонятися нашим героям!

Святкування відбулись дуже весело та драйвово, за що, від щирого серця висловлюємо подяку заслуженому артисту України Святославу Краю та його донці Христині, звукорежисеру Мельнику Анатолію, власнику атракціонів пану Віталію та його команді, а також ресторану «У Ірини», окрему подяку поліції за забезпечення правопорядку. Також, висловлюємо подяку всім артистам Маківської ТГ за гарно проведений час.

Окремо висловлюємо подяку спонсорам за допомогу у підготовці свята: Народному депутату України Олександру Герезі та депутату обласної ради Уляні Ткаченко, ТОВ «СИТНІЙ ДВІР» 2004, ФГ «БОРЩУНА».

Надіємось, ось таке проведення свят, стане хорошою традицією в нашій громаді, адже люди підтримали і зійшлися, незважаючи на погоду! Хай живе День Незалежності України!

Слава Україні! Героям Слава!


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь