A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Нарада з керівниками закладів освіти Маківської ТГ

Дата: 01.11.2021 15:35
Кількість переглядів: 670

29 жовтня, за головуванням сільського голови Галачинського В.С., відбулася нарада з керівниками закладів освіти Маківської громади. На нараді також були присутні депутати постійної комісії з питань освіти, культури, охорони здоров’я, фізичного виховання та соціальної політики.

На порядку денному обговорювалися наступні питання:

  1. Про роботу закладів освіти на період карантину, зокрема про роботу в умовах «червоної зони».
  2. Про готовність закладів освіти Маківської ТГ до опалювального сезону.
  3. Про стан вакцинації працівників закладів освіти та алгоритм їх відсторонення  згідно Постанови КМУ №1236 зі змінами від 20.10.2021 р.

Заступник сільського голови з питань освіти, культури та спорту Ціхоцький Е.М., звернув увагу на карантинні обмеження «червоного» рівня епіднебезпеки для закладів освіти.

Про готовність закладів освіти до опалювального сезону проінформував заступник сільського голови з питань освіти, культури та спорту Ціхоцький Е.М., який зазначив, що технічно заклади освіти до опалювального сезону готові, штат операторів та кочегарів котелень сформовано. Наразі відбувається процедура підписання договору з «Нафтогаз Трейдинг» України.

Спеціаліст фінансового відділу Маківської сільської ради звернула увагу присутніх на тому, що вся процедура закупівлі природного газу та підписання Договору з постачальником на 2021 рік відбулась вчасно, але у зв’язку із проблемами, які виникли на ринку газу в Україні з серпня 2021 р,  було розірвано Договір про постачання природного газу. Дана проблема є характерною для переважної більшості громад України. Наразі, вирішення даного питання є на завершальному етапі.

Директор Чечельницької ЗОШ І-ІІ ступенів, Швороб Н.Д. запропонувала відновити освітній процес у закладі, так як приміщення опалюється твердим паливом, що дає змогу обігріти приміщення Чечельницької школи та ЗДО.

Керівники закладів ЗСО запропонували відновити освітній процес для початкових класів, запевнивши присутніх в можливості забезпечити необхідний температурний режим та харчування. Сільський голова Галачинський В.С. загострив увагу керівників закладів освіти на обов’язкове дотримання норм санітарного регламенту стосовно дотримання температурного режиму та харчування учнів та обов’язкове проходження медичного огляду працівників харчоблоків.

По питанню вакцинації та можливого відсторонення працівників згідно Постанови КМУ №1236 зі змінами проінформувала юрист Чорноморець О.В.,  яка  звернула увагу на неухильне виконання вимог даної Постанови  та відповідальність керівників закладів освіти Маківської ТГ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь