A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Регіональний форум "Реформа шкільного харчування"

Дата: 15.11.2021 09:18
Кількість переглядів: 700

Як знайти баланс між дозволеним асортиментом їдальні та смаковими вподобаннями дітей, процедура закупівель на Prozorro, що таке сучасний технологічний процес - все це та не тільки обговорювалося на регіональному форумі, який відбувся 14 листопада за ініціативи першої леді України Олени Зеленської у м. Львів.

Серед спікерів на обговореннях були присутні: Олена Зеленська, перша леді України, Сергій Шкарлет, міністр освіти і науки України, Віктор Ляшко, міністр охорони здоров’я України, Євген Клопотенко, засновник соціального проєкту «Нове шкільне харчування», Владислава Магалецька, голова Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів, Едем Адаманов, директор ДУ «Професійні закупівлі», Максим Козицький, голова Львівської ОДА, Василь Задворний, генеральний директор ДП «Прозорро», Ольга Піщанська, голова Антимонопольного комітету України. Представником від Маківської громади на даному заході була  Крилова Діна Віталіївна, заступник директора з наукової роботи Маківського НВК.

Під час форуму продемонстрували приготування їжі на новому обладнанні, яке дозволяє швидше приготувати велику кількість порцій і забезпечити їх свіжість. 4 кухарі протягом 45 хвилин приготували страви з нового шкільного меню для майже 700 чоловік. Серед страв були курячі і рибні котлети, булгур, плов з куркою, два види овочевих салатів, гречка з м’ясом, овочевий суп та десерт.

Фото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь