A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Підсумки шістнадцятої (позачергової) сесії сільської ради VIII скликання

Дата: 17.12.2021 14:44
Кількість переглядів: 514

15 грудня 2021 р. відбулося пленарне засідання шістнадцятої (позачергової) сесії VIII скликання Маківської сільської ради.

В роботі сесії взяли участь Маківський сільський голова В. Галачинський, секретар сільської ради П. Гурський, депутати сільської ради – О. Бородіна, О. Галачинська, Л. Герасимович, О. Герасимович, В. Дранус , Н. Кметюк, В. Карпов, В. Корженівський, І. Мартинюк,  І. Муляр, Р. Петльований.

Про поважні причини відсутності на засіданні повідомили депутати О. Боднар, В. Копичинський, В. Кордон, М. Морозова, Ю. Чорна.

Причини відсутності депутатів С. Матущак, І. Кучинського, О. Палійчук, В. Шулепка невідомі.

На пленарному засіданні також були присутні староста сіл Михайлівка і Блищанівка - Л. Кернична, житель с. Маків  -  В. Войталюк.

    На пленарному засіданні було розглянуто одне питання - про виконання рішення Хмельницького окружного адміністративного суду від 09 листопада 2021 року по справі №560/10385/21 щодо негайного виконання рішення суду в частині поновлення Палійчук О.А. на посаді та стягнення середньої заробітної плати за один місяць.

По даному питанню вирішено:

- рішення Хмельницького окружного адміністративного суду від 09 листопада 2021 року по справі №560/10385/21 взяти до уваги;

- доручити Маківському сільському голові В. Галачинському видати розпорядження про поновлення на роботі Палійчук Оксани Анатоліївни на підставі рішення Хмельницького окружного адміністративного суду від 09 листопада 2021 року по справі №560/10385/21.

           По даному питанню Маківська сільська рада інформує, що на даний час рішення Хмельницького окружного адміністративного суду щодо визнання протиправними та скасування рішення Маківської сільської ради від 22.06.2021 №4-9/2021 "Про дострокове припинення повноважень секретаря Маківської сільської ради Палійчук О.А.", розпорядження в.о. сільського голови, секретаря сільської ради від 27.07.2021 №69-ро "Про звільнення з роботи Палійчук О.А.", виплати на її користь 57943,48 грн оскаржується в апеляційному порядку, тобто законної сили не набрало.

Прийняте депутатами рішення стосується виключно негайного виконання рішення суду в частині поновлення Палійчук О.А. на посаді та стягнення середньої одномісячної заробітної плати за один місяць в розмірі 17 226.44 грн.

Детальніше з матеріалами сесії можна ознайомитися за посиланням:

https://makivska-gromada.gov.ua/news/1639656910/

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь