A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Разом до ПЕРЕМОГИ!

Дата: 19.05.2022 11:08
Кількість переглядів: 438

У зв’язку із вторгненням агресора, наша Батьківщина переживає нелегкі часи. Ворог віроломно вторгся на нашу землю, точаться важкі бої, багато синів та дочок віддали своє життя за Незалежність України. Уся країна згуртувалася навколо спільної цілі для досягнення найзаповітнішої мрії українського народу – миру та процвітання нашої держави.

Жителі Маківської громади, в цей нелегкий час, є активним учасниками волонтерського руху. Працівники закладів освіти та культури нашої громади з перших днів війни активно включились в роботу по збору гуманітарної допомоги, виготовленні засобів для маскування опорних пунктів та техніки, приготуванні їжі для бійців територіальної оборони, а також у зборі продуктових наборів для переселенців та в регіони, де точились найзапекліші бої.

Важливим питанням, яке було і залишається актуальним - розміщення людей, які втратили свої домівки або змушені їх покинути через загрозу для життя. Відповідно до рішення виконавчого комітету Маківської сільської ради створено необхідні умови для проживання та харчування внутрішньо переміщених осіб у Маківському ЗДО «Сонечко» та в приміщенні (колишньої) Михайлівської школи.

Для забезпечення дозвілля дітей і дорослих, з числа ВПО, на базі закладів освіти створено гуртки, зокрема: «Палітра», «Спортивні рухливі ігри», майстер – клас «Квілінг», народного танцю та ряд інших, наші психологи готові надати допомогу для тих, хто її потребує.

Щиро дякуємо усі Вам за розуміння та жертовність задля доброї справи.

Бог з нами. Разом переможемо.

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь