A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Круглий стіл на тему: «Перспективи на напрямки розвитку громад у період воєнного стану та організація співпраці органів державної влади, благодійних організацій та громад щодо надання допомоги внутрішньо переміщеним особам»

Дата: 28.05.2022 09:21
Кількість переглядів: 379

 

26.05.2022 року у конференц-залі готелю «Клеопатра» м. Кам’янець-Подільський відбувся круглий стіл на тему: «Перспективи на напрямки розвитку громад у період воєнного стану та організація співпраці органів державної влади, благодійних організацій та громад щодо надання допомоги внутрішньо переміщеним особам». У заході прийняли участь голова районної військової адміністрації, голова районної ради, міський голова Кам’янця-Подільського, радник прем’єр-міністра України, голови територіальних громад Кам’янець-Подільського району та представник благодійної організації «Благодійний фонд «СОС Штаб Громадської Оборони».

Основним завданням зустрічі було напрацювання алгоритму взаємодії органів влади, систематизація бази даних ВПО (для вивчення реальних потреб внутрішньо переміщених осіб та визначення пріоритетності в питанні надання відповідної допомоги).

Своїм досвідом поділився представник благодійної організації «Благодійний фонд «СОС Штаб Громадської Оборони», який звернув увагу присутніх на тому, що тільки завдяки консолідації у співпраці громадських, волонтерських організацій з органами влади та суспільством в цілому, можна досягти реальних результатів у питанні надання допомоги тим, хто її потребує.

Голова районної військової адміністрації зазначив, що враховуючи стан в якому перебуває наша держава - маємо з розумінням ставитись до тих труднощів, з якими ми зустрічаємось у нашій роботі, побуті, логістиці на ринку послуг, праці та інших сферах життя.

Наразі, задля досягнення спільної мети, пріоритетом нашої діяльності має бути задоволення потреб фронту. Тільки спільними зусиллями ми можемо досягнути НАШОЇ ПЕРЕМОГИ!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь