A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Робоча зустріч з начальником Кам’янець-Подільського районного управління ГУ ДСНС України в Хмельницькій області

Дата: 15.09.2022 16:23
Кількість переглядів: 548

Фото без опису

14 вересня начальник Кам’янець-Подільського районного управління ГУ ДСНС України в Хмельницькій області, підполковник служби цивільного захисту Віталій МЕЛЬНИК відвідав Маківську громаду. 
Під час зустрічі з сільським головою Владиславом ГАЛАЧИНСЬКИМ було обговорено питання щодо забезпечення безпеки життєдіяльності громадян та спільні дії у разі виникнення надзвичайної ситуації на території громади. Зокрема обговорювалося питання роботи місцевої пожежної охорони, її матеріального забезпечення, термінова потреба у новому пожежному автомобілі та місця для його розташування. 
Віталій МЕЛЬНИК рекомендував ознайомитися з спільним проектом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Національної поліції України і Товариства Червоного Хреста України «Центр безпеки громадян» , який об‘єднує функції посилення громадської безпеки, захисту від пожеж, надзвичайних ситуацій, надання екстреної медичної допомоги та запровадження даного проекту в громаді.
Центр безпеки громадян – об’єкт інфраструктури громади, спрямований на задоволення потреб громади у комплексному забезпеченні безпеки — як у сфері цивільного захисту, так і у сфері громадського порядку, в якому можуть розміщуватися декілька служб, що забезпечують безпеку життєдіяльності населення (пожежно-рятувальний підрозділ з диспетчерським пунктом, підрозділ медичної допомоги, поліцейська станція - поліцейський офіцер громади).
В результаті зустрічі було прийнято рішення обов’язково обговорити вищезазначені питання з депутатами та виконавчим комітетом Маківської сільської ради з метою долучення до даного проекту, забезпеченням приміщення для розміщення та відповідним фінансуванням на реалізацію даного проекту.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь