A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відкритий конкурс на отримання міні-грантів «Підтримка ініціатив спільнот у вирішенні проблем, пов’язаних з підготовкою до зимового періоду»

Дата: 25.10.2022 09:29
Кількість переглядів: 134

Фото без описуАльянс оголошує прийом заявок на участь у відкритому конкурсі на отримання цільової благодійної допомоги (міні-грантів) «Підтримка ініціатив спільнот у вирішенні проблем, пов’язаних з підготовкою до зимового періоду».

 

Основна мета цього конкурсу: підтримка ініціатив спільнот для покращення їх добробуту в умовах війни та розвитку їх потенціалу для подальшої допомоги нужденним. 

Розмір цільової благодійної допомоги, яку можна отримати в рамках цього конкурсу, складає від 100 000 гривень до 182 000 гривень.

До участі в конкурсі запрошуються ініціативні групи спільнот.

Для участі у конкурсі учасник повинен надати заявку, яку можна знайти за цим посиланням : (https://aph.org.ua/uk/tendery/programni-konkursy/ ) потрібно обрати Відкритий конкурс на отримання міні-грантів «Підтримка ініціатив спільнот у вирішенні проблем, пов’язаних з підготовкою до зимового періоду»

Будь-які питання стосовно конкурсу чи підготовки заявки можуть бути надіслані на електронну адресу chuemovas@aph.org.ua  з зазначенням теми листа «Питання щодо конкурсу». 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь