Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відкритий конкурс на отримання міні-грантів «Підтримка ініціатив спільнот у вирішенні проблем, пов’язаних з підготовкою до зимового періоду»

Дата: 25.10.2022 09:29
Кількість переглядів: 158

Фото без описуАльянс оголошує прийом заявок на участь у відкритому конкурсі на отримання цільової благодійної допомоги (міні-грантів) «Підтримка ініціатив спільнот у вирішенні проблем, пов’язаних з підготовкою до зимового періоду».

 

Основна мета цього конкурсу: підтримка ініціатив спільнот для покращення їх добробуту в умовах війни та розвитку їх потенціалу для подальшої допомоги нужденним. 

Розмір цільової благодійної допомоги, яку можна отримати в рамках цього конкурсу, складає від 100 000 гривень до 182 000 гривень.

До участі в конкурсі запрошуються ініціативні групи спільнот.

Для участі у конкурсі учасник повинен надати заявку, яку можна знайти за цим посиланням : (https://aph.org.ua/uk/tendery/programni-konkursy/ ) потрібно обрати Відкритий конкурс на отримання міні-грантів «Підтримка ініціатив спільнот у вирішенні проблем, пов’язаних з підготовкою до зимового періоду»

Будь-які питання стосовно конкурсу чи підготовки заявки можуть бути надіслані на електронну адресу chuemovas@aph.org.ua  з зазначенням теми листа «Питання щодо конкурсу». 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь