A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

20 січня відбулось засідання виконавчого комітету сільської ради

Дата: 20.01.2023 15:26
Кількість переглядів: 227

Сьогодні під головуванням сільського голови Владислава Галачинського відбулось засідання виконавчого комітету сільської ради, члени виконкому прийняли рішення по питаннях порядку денного пов’язаних з діяльністю територіальної громади.

Зокрема прийняті рішення:

  • Про створення Молодіжної ради при Маківській сільській раді. Даним рішенням створено ініціативну групу для розроблення Положення про діяльність зазначеної ради.
  • Про внесення змін до рішення виконавчого комітету сільської ради №127 від 06.12.2022 року “Про створення та функціонування “Пунктів незламності” на території Маківської сільської ради”.
  • Про затвердження примірного договору оренди нерухомого майна.
  • Про затвердження посадової інструкції начальника відділу.
  • Про взяття під соціальний супровід сім’ї, яка перебуває у складних життєвих обставинах.
  • Про затвердження плану роботи та графіку профілактичних рейдів на  2023 рік Служби у справах дітей Маківської сільської ради.
  • Про обстеження об’єкта (будівлі, споруди, приміщення) колишнього закладу дошкільної освіти у с. Маків за адресою: с. Маків, вул.Володимирська, буд,7, щодо можливості його використання як найпростішого укриття для опорного закладу освіти «Маківський ліцей».
  • Про заходи по забезпеченню збереження від пошкоджень кабельних ліній електрозв’язку на території Маківської сільської ради. Цим рішенням забороняється в місцях проходження підземних кабельних ліній електрозв’язку проведення будь-яких земляних робіт на глибині  більше 30 см., у тому  числі заміну опор, підключення до житлових  будинків водогонів, газопроводів та інших підземних комунікацій, посадку та корчування дерев, копку підвалів, колодязів, будівництво огорож  та інших робіт, пов’язаних з розкриттям ґрунту  без попереднього  попередження та письмового дозволу служби ДТМ 115/6 (м.Кам’янець-Подільський, вул.Нігинське шосе,42, тел.7-45-45, 091-112-76-89) та ТОВ “Атраком” ЦТОЕ №2 кабельна дільниця №2.2 (32300, м.Кам’янець-Подільський, вул.Хмельницьке шосе,36, тел.067 405-40-79).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь