Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Про проведення конкурсу по відбору суб’єктів оціночної діяльності

Дата: 06.02.2023 13:52
Кількість переглядів: 354

Маківська сільська рада Кам’янець-Подільського району Хмельницької області повідомляє про проведення конкурсу по відбору суб’єктів оціночної діяльності з експертної грошової оцінки земельної ділянки з метою продажу. Земельна ділянка розташована за адресою с.Маків, вул.Воздвиженська, 73, Кам’янець-Подільського району. Цільове призначення земельної ділянки – землі промисловості (для обслуговування виробничої бази ковбасного цеху), кадастровий номер – 6821884700:04:012:0102, площа – 0,9340 га.

Суб’єкти оціночної діяльності  які бажають взяти участь в оголошеному конкурсі, подають до Маківської сільської ради конкурсну документацію, яка подається у запечатаному конверті з описом документів, що містяться у конверті. На Конверті слід зазначити: «На конкурс по відбору суб’єктів оціночної діяльності» та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи-підприємця, який подає конкурсну документацію.

До заяви про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності додаються:

- копія установчого документа претендента;

- виписку з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

- наявність у претендента сертифіката суб'єкта оціночної діяльності, яким передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна за напрямами та спеціалізаціями у межах цих напрямів, що відповідають об'єкту оцінки (в разі оцінки нерухомого майна) або наявність у претендента необхідних документів, що передбачені для суб'єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель згідно із Законом України «Про оцінку земель» (у разі виконання робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок);

- досвід роботи з оцінки подібного майна;

- конкурсна пропозиція претендента.

Строк надання конкурсної документації: з 06.02.2023 року до 28.02.2023 року

Строк виконання робіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки - 30 календарних днів з моменту укладання договору.

Конкурс відбудеться 01.03.2023 року о 14.00 год в приміщенні Маківської сільської ради.

Поштова адреса, за якою подаються документи: 32445, вул.Воздвиженська, 22, с.Маків, Кам’янець-Подільський район, Хмельницька область.

Звертатись за телефоном: 0988676696; контактна особа - Бородіна Ольга Миколаївна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь