A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Відбулося засідання 29-ї позачергової сесії сільської ради

Дата: 27.02.2023 15:32
Кількість переглядів: 166

Фото без опису 24 лютого під головуванням сільського голови Владислава Галачинського відбулось пленарне засідання 29-ї позачергової сесії Маківської сільської ради, участь в сесії взяли 14 депутатів.

Депутати прийняли рішення по питаннях порядку денного пов’язаних з діяльністю територіальної громади.

Зокрема, своїм рішенням депутати уповноважили сільського голову на підписання договорів про співробітництво у формі спільного фінансування (утримання) установи комунальної форми власності “Інклюзивно-ресурсний центр”, “Міський центр комплексної реабілітації осіб з інвалідністю “Ластівка”, “Трудовий архів”, КНП “Дунаєвецька багатопрофільна лікарня” Дунаєвецької міської ради та Відділу №2 Управління надання адміністративних послуг Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області.

Рішенням депутатів затверджено звіт про виконання сільського бюджету Маківської сільської ради за 2022 рік та  Звіт про результати виконання програм Маківської сільської ради у 2022 році.

Також депутати затвердили нові та внесли зміни до вже існуючих Програм.

Взявши до уваги пропозиції головних розпорядників коштів, враховуючи залишки коштів  бюджету, що утворилися станом на 01.01.2023 року депутатами внесено зміни до обсягів видатків, які спрямовані на життєдіяльність громади. Виділено кошти на облаштування укриття та придбання генераторів для дошкільних закладів освіти, утримання та ремонт мереж зовнішнього водопостачання, придбання сміттєвих баків, придбання автобусних зупинок та техніки для забезпечення благоустрою населених пунктів та додаткові кошти на ремонт доріг, виготовлення генерального плану населених пунктів громади, проведення нормативно-грошової оцінки населених пунктів, облаштування пожежного депо, облаштування кабінету для поліцейського офіцера громади, встановлення системи відеоспостереження.

Крім цього депутати заслухали Звіт Маківського сільського голови про проведену роботу за 2022 рік.

Під час засідання сесії депутати внесли  зміни до складу виконавчого комітету сільської ради та розглянули звернення громадян.

Рішення будуть опубліковані на офіційному сайті сільської ради в розділі "Офіційні документи".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь