A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Щодо запобігання зростанню соціальної напруги серед населення та унеможливлення виникнення конфліктних ситуацій і забезпечення громадської безпеки під час святкування Великодня

Дата: 14.04.2023 11:35
Кількість переглядів: 166

Наближається одне з найбільших релігійних свят серед християн східного обряду - Великдень. Цього року, вже вдруге поспіль, віряни різних конфесій та церков відзначають свято Воскресіння Христового в умовах повномасштабної війни російської федерації проти України.

На тлі релігійних конфліктів, що останнім часом набувають все більшого поширення, а також активних воєнних дій на території країни, питання забезпечення громадського порядку й безпеки вірян під час Великодніх святкувань сьогодні є першочерговим. Тому координація дій всіх служб, відповідальних за безпеку й підтримання громадського порядку, а також співпраця з ними релігійних організацій має стати фундаментом для спокійного відзначення свята Воскресіння. Адже збереження міжконфесійного миру в ці дні є важливим проявом поваги одне до одного та запорукою стабільності суспільно-політичної ситуації в Україні.

Неприпустимими є будь-які провокації з метою дестабілізації суспільно-політичної ситуації, що лише гратиме на руку ворогу.

Попри відзначення свята та проведення святкових богослужінь, безпекові заходи мають бути дотримані усіма релігійними організаціями без виключень і на умовах рівності та однакової відповідальності згідно із законодавством.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь