Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

1 вересня - День знань

Дата: 01.09.2023 13:17
Кількість переглядів: 121

Щиро вітаємо із традиційним вересневим святом першого дзвоникаДнем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одвічних життєдайних джерел цивілізації. День знань став по-справжньому всенародним святом молодості і надій. Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує з любовю.

Дякую Вам за все, що ви зробили для освіти, робите повсякденно, плануєте і прагнете зробити завтра! Тільки у нашій спільній праці, взаєморозумінні, взаємопідтримці і спільній відповідальностізапорука нашого спільного успіху та ПЕРЕМОГИ!

Гарним подарунком для здобувачів освіти громади став новий шкільний автобус, який вчора урочисто вручив перший заступник начальника обласної військової адміністрації Сергій Тюрін, заступник начальника обласної військової адміністрації Володимир Юрєв, голова обласної ради Віолета Лабазюк, директор Департаменту освіти та науки обласної військової адміністрації Дарія Басюк. Щиро дякуємо за підтримку, адже шкільним автобусом буде забезпечено учасникам освітнього процесу комфортні та безпечні поїздки до закладів освіти!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь