Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

До Міжнародного дня людей з інвалідністю

Дата: 01.12.2023 19:18
Кількість переглядів: 138

Фото без опису

Щороку, 3 грудня, українське суспільство разом з усією світовою спільнотою відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю - людей, які мають особливі потреби та колосальну жагу до життя і праці.

Переймаючись буденними проблемами, ми не повинні забувати про непросту долю людей з вадами здоров’я не тільки цього дня, а й протягом всього року, не забувати про те, що поруч з нами живуть люди, які потребують підтримки та уваги. Інвалідність — це всього лише стан тіла. Головне, що всі ви володієте душею, бажаннями, цілями, які складно зустріти в нашому світі у звичайних людей.

Тож від щирого серця бажаємо всім міцного здоров’я, щастя, довголіття, родинного затишку, достатку, любові і радості в домі, мудрості і витримки у всіх життєвих випробуваннях.

З нагоди відзначення Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями Маківська сільська рада надала продуктові набори особам першої групи інвалідності та дітям до 18 років. Особлива подяка ФОП Гнатовському В.Б. та сім’ї Чуги Ганни за надану  допомогу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь