A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Благодійний Фонд "Діти Героїв"

Дата: 12.04.2024 11:28
Кількість переглядів: 32

З метою  допомоги дітям та їх сім’ям, зокрема дітям, що залишились без одного чи двох батьків під час військової агресії російської федерації проти України та які проживають/тимчасово перебувають на території Хмельницької області, 21 грудня 2023 року між Хмельницькою обласною військовою адміністрацією та БО «Благодійний Фонд «Діти Героїв» було підписано меморандум про співпрацю. Ця співпраця надає можливість постраждалим родинам отримати необхідну допомогу, морально-психологічну підтримку,  стабілізувати  стан дітей, допомогти дітям соціалізуватись задля побудови майбутнього у вільній Україні.

Благодійний Фонд «Діти Героїв» створений у відповідь на російську військову агресію, розпочату проти України 24 лютого 2022 року.  Засновники фонду – українські підприємці, успішні бізнесмени, що небайдужі до майбутнього українських дітей. Фонд надає довгострокову допомогу дітям віком до 18 років, які втратили одного чи обох батьків внаслідок військових дій з 24 лютого 2022 року і супроводжує їх до настання 19-річчя. На початок січня 2024 року у фонді вже зареєстровано більше 7400 дітей, які отримують допомогу від них.
Дізнатись про фонд та програми допомоги можна на сайті фонду https://childrenheroes.org/ й на сторінках фонду в соцмережах https://www.facebook.com/ChildrenofHeroes

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь