Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Малий та середній бізнес повинен відчувати підтримку з боку влади

Дата: 17.04.2021 10:33
Кількість переглядів: 510

Запрошуємо підприємців Маківської сільської громади 20 квітня 2021 року о 9:30 взяти участь  в онлайн-конференції “Політика розвитку МСП на регіональному та місцевому рівнях: рекомендації та інструменти”, попередньої зареєструвавшись за посиланнямhttps://bit.ly/2Oua9bE.

Також повідомляємо, що депутати Хмельницької обласної ради підтримали Програму розвитку малого і середнього підприємництва Хмельницької області на 2021-2023 роки (Рішення четвертої чергової сесії обласної ради від 08 квітня 2021 року номер 37-4/2021), а 14 квітня 2021 року відбулося друге засідання інвестиційної ради, на якому обговорювалось питання надання кредитів людям для відкриття власної справи.

Отже маємо надію, що мале та середнє підприємництво, яке є важливою складовою ринкової економіки, забезпечує створення нових робочих місць, збільшення надходжень до бюджетів та дозволяє вирішувати важливі соціально-економічні проблеми громад, зможе запрацювати більш потужніше.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь