A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Засідання комісії з питань легалізації заробітної плати, зайнятості населення та контролю за сплатою місцевих податків та зборів

Дата: 21.05.2021 17:49
Кількість переглядів: 760

20 травня відбулося засідання комісії з питань легалізації заробітної плати, зайнятості населення та контролю за сплатою місцевих податків та зборів Маківської сільської ради у складі керівництва та працівників Маківської сільської ради та фінансового відділу сільської ради, старости сіл громади та начальник Дунаєвецької ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області.
Участь у засіданні взяли запрошені представники сільськогосподарських фермерських господарств, які провадять свою діяльність на території Маківської громади.
В форматі діалогу розглянуто питання, які цікавили присутніх. Зокрема, обговорювалось питання щодо уточнення даних по площах орендованих земель в розрізі населених пунктів громади та оподаткування орендної плати за використання земельних ділянок (паїв). Також керівникам фермерських господарств наголошено на необхідності забезпечення оплати ПДФО з паїв у повному обсязі в бюджет громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь