Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Робоча зустріч щодо належного забезпечення керівниками закладів освіти пожежної та техногенної безпеки

Дата: 16.12.2021 09:54
Кількість переглядів: 470

14 грудня 2021 року у приміщенні актової зали 2 державного пожежно-рятувального загону пройшла зустріч фахівців Кам'янець-Подільського районного управління та керівників освіти щодо належного забезпечення керівниками закладів освіти пожежної та техногенної безпеки.

Як зауважив начальник Кам'янець-Подільського РУ ГУ ДСНС України з надзвичайних ситуацій, підполковник служби цивільного захисту Віталій МЕЛЬНИК: «Основною задачею, яка покладається на службу ДСНС України – є захист життя та здоров’я населення. Метою наради є навчання працівників управління освіти діям у разі надзвичайної ситуації. В свою чергу керівники шкіл та дитячих садків мають провести такі ж семінари з вчителями та вихователями, які в свою чергу ознайомлять з правилами поведінки та захисту дітей та їхніх батьків». Представником від Маківської громади на даній зустрічі був Ціхоцький Едуард Миколайович - заступник сільського голови з питань освіти, культури, молоді та спорту.


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь