A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Засідання виконавчого комітету Маківської сільської ради

Дата: 02.02.2022 09:24
Кількість переглядів: 330

28 січня 2022 року відбулось засідання виконавчого комітету Маківської сільської ради. На засіданні розглядались такі питання:

  1. Про заходи щодо виконання припису Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області від 18 січня 2022 року №03/05.
  2. Про визначення переліку підприємств та затвердження виду робіт, на яких будуть відбувати адміністративні стягнення адміністративно покарані громадяни.
  3. Про створення робочої групи для визначення об’єктів комунальної власності та включення об’єктів оренди до переліку відповідного типу.
  4. Про заходи по забезпеченню збереження від пошкоджень кабельних ліній електрозв’язку на території Маківської сільської ради.
  5. Про зняття з квартирного обліку особи з числа дітей-сиріт.
  6. Розгляд звернень.
  7. Про розгляд Програми  «Організація харчування дітей у закладах освіти Маківської сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області на 2022-2024 роки».

Відповідно до порядку денного:

- прийнято рішення щодо визначення відповідальних осіб по виконанню припису Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області від 18 січня 2022 року №03/05: в селах Маків, Шатава, Слобідка-Рахнівська, Слобідка-Залісецька – Вячеслав ГУЛІЦЬКИЙ – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, в селах Михайлівка, Блищанівка – Лариса КЕРНИЧНА, в селах Чечельник, Слобідка-Балинська – Микола ЩУР;                               - визначено об’єкти, на яких будуть відбувати покарання  порушники, а також затверджено такі види робіт: розчистка та прибирання територій біля пам’ятників загиблим воїнам, розчистка та санітарна вирубка зелених насаджень в парках та скверах, обкошування, прибирання та благоустрій кладовищ, центральних вулиць сіл сільської ради, прибирання та благоустрій  парків, скверів, територій біля будівель комунальної власності, розчистка зелених насаджень по вулицях сіл територіальної громади;

- створено робочу групу для визначення об’єктів комунальної власності та включення об’єктів оренди до переліку відповідного типу та затверджено її склад: голова робочої групи – заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - Вячеслав ГУЛІЦЬКИЙ, члени робочої групи – Лариса КЕРНИЧНА староста сіл Михайлівка, Блищанівка, Микола ЩУР – староста сіл Чечельник, Слобідка-Балинська, Іван МУЛЯР – депутат Маківської сільської ради, Валерій КАРПОВ – депутат Маківської сільської ради, Алла СОБИЩАНСЬКА – головний спеціаліст відділу бухгалтерського обліку та звітності.

- прийнято рішення про зняття з квартирного обліку особи з числа дітей-сиріт, у зв’язку із отриманням грошової компенсації відповідно до Порядку виплати грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа;

 - заборонено в місцях проходження підземних кабельних ліній електрозв’язку проведення будь-яких земельних робіт на глибині більше 1 м, у тому числі заміну опор, підключення до житлових будинків водогонів, газопроводів та інших підземних комунікацій, посадку та корчування дерев, копку підвалів, колодязів, будівництво огорож та інших робіт, пов’язаних з розкриттям ґрунту без попереднього попередження та письмового дозволу служби ДТМ 115/6 (м. Кам’янець-Подільський, вул. Нігинське шосе, 42, тел. 7-45-45, 091-112-76-89);   

- попередньо розглянуто та прийнято рішення рекомендувати Маківській сільській раді розглянути та затвердити Програму «Організація харчування дітей у закладах освіти Маківської сільської ради Кам’янець-Подільського району Хмельницької області на 2022-2024 роки».

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь