Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ПРО БЕЗПЕКУ ПРАЦІ В НЕСПОКІЙНИЙ ВОЄННИЙ ЧАС

Дата: 25.08.2022 13:56
Кількість переглядів: 527

Фото без описуВісім років озброєного конфлікту і півроку повномасштабної війни перетворили Україну на одну з найбільш замінованих країн світу. Відступаючи на півночі і сході країни, війська рф замінували територію, житлові та промислові будівлі українців. Масштабне руйнування інфраструктури та промисловості потребує  неабияких зусиль і ресурсів. Про відновлення інфраструктури та будівництво після війни потрібно думати вже сьогодні.

Задля  зниження ризиків  загибелі та травмування працівників внаслідок бойових дій, фахівці з консалтингу в галузі охорони праці проводять консультаційні роботи для керівництва компаній наших клієнтів щодо вимог законодавства з питань охорони праці  в умовах дії воєнного стану та навчання працівників діям у надзвичайних ситуаціях для збереження життя і здоров’я під час виконання трудових обов’язків. Разом вчимося та находимо рішення як захищати працівників під час дії воєнного стану в Україні, як ефективно забезпечити їх усіма необхідними засобами тощо.

Вже нині, під час війни українські фахівці з охорони праці взаємодіють з Європейською агенцією з питань професійної безпеки та здоров’я, з якими вивчають та аналізують ефективність наявних міжнародних систем охорони праці, при допомозі яких ми зможемо відокремити  все найкраще з передового досвіду та втілити повною мірою у сфері безпеки праці в нашій країні.

Ми переконані, що Україну чекає велике майбутнє та процвітання, що супроводжуватиметься тільки безпечною працею для кожного з нас.

 

Страховий експерт з охорони праці 

Дунаєвецького відділення УВД ФССУ в Хмельницькій області                   В.Чаплінський            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь