Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Прохання до жителів громади провести впорядкування належних їм території

Дата: 22.10.2022 11:22
Кількість переглядів: 247

Фото без опису

Частина мешканців громади, прибравши в себе в дворі та на своїй земельній ділянці, забувають прибрати прилеглу до його земельної ділянки територію, хоча згідно Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях Маківської об’єднаної територіальної громади власник або користувач земельної ділянки зобов’язаний утримувати земельну ділянку, яка перебуває в його власності або користуванні, а також прилеглу до його земельної ділянки територію в належному стані.

Відповідно до даних Правил, прилегла територія - територія, яка межує з територією суб'єкта господарювання на відстані 15 м (по периметру) від огорожі, споруди або обмежена краєм проїжджої частини вулиці чи дороги, включаючи прибордюрну частину.

Крім того, відповідно до Правил забороняється: складування на вулицях і газонах сіл будівельних матеріалів, цегли, труб, піску, ґрунту, щебеню, будівельного сміття, палива та інших будівельних і побутових відходів (громадянин, який має намір тимчасово складувати будівельні матеріали за межами своєї земельної ділянки, звертається з клопотанням до виконкому сільської ради про надання йому дозволу на тимчасове складування будівельних матеріалів на прилеглій до його ділянки території).

З метою приведення вулиць населених  пунктів громади у належний санітарний та естетичний стан, звертаємося до Вас, як до свідомих і порядних мешканців нашої громади, та просимо Вас до 15.11.2022 року здійснити відповідні заходи щодо очищення від будівельних та господарських матеріалів (камінь, пісок, відсів, щебінь, будівельні блоки, цегла, дошки, бруси, мішки з матеріалами, дрова, тощо) прилеглої до Ваших земельних ділянок території, видалення чагарникової рослинності та побутового сміття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь