A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ІНСТИТУТ ВІЙСЬКОВО-МОРСЬКИХ СИЛ НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ "ОДЕСЬКА МОРСЬКА АКАДЕМІЯ" ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ

Дата: 27.02.2023 08:22
Кількість переглядів: 258

У 2014 році внаслідок окупації та анексії російською федерацією Автономної Республіки Крим та міста Севастополь єдиний в Україні військово-морський вищий навчальний заклад — Академію Військово-Морських Сил імені П.С. Нахімова було передислоковано до міста Одеса та переформовано в Інститут Військово-Морських Сил.

Основним напрямом діяльності навчального закладу є підготовка висококваліфікованих військових фахівців для проходження військової служби на кораблях та в частинах Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Сьогодні Військово-Морські Сили Збройних Сил України попри широкомасштабну збройну агресію рф продовжують працювати над обороноздатністю країни з морського напрямку. У березні в генштабі росії повідомили, що українські Військово-Морські Сили припинили своє існування. А вже наступного місяця флагман Чорноморського флоту країни-агресора крейсер «Москва» пішов на дно. Ще через  кілька місяців українські військові повернули контроль над островом Зміїний. Між цими подіями Збройні Сили України уразили більше десятка кораблів та катерів противника.

Військово-Морські Сили Збройних Сил України тісно співпрацюють з іноземними партнерами, фахівцями із США, Великої Британії, Канади, Туреччини, Болгарії, Румунії, Польщі тощо. Завдяки цій співпраці курсанти нашого військового ВНЗ мають змогу навчатися закордоном, в Коледжі Королівських ВМС Британії (місто Дартмур), Академії ВМС Італії (місто Ліворно) та проходити морську практику на кораблях країн НАТО.

В умовах збройної агресії рф є необхідність в нарощуванні чисельності особового складу, який повністю дозволить забезпечити захист інтересів України на морі та дати рішучу відсіч загрозам з морських напрямків на Чорному та Азовському морях.

З огляду на вище зазначене Інститут Військово-Морських Сил Національного університету «Одеська морська академія» запрошує на навчання кращих випускників середніх шкіл та інших навчальних закладів. Курсанти цього ВНЗ навчаються на бюджетній основі та знаходяться на державному забезпеченні.

З 2019 року Інститут Військово-Морських Сил здійснює набір дівчат на навчання у виші за всіма спеціальностями та спеціалізаціями відповідно до переліку, вказаного на офіційному сайті.

Наші контакти: 65029, м.Одеса, вул. Градоначальницька, 20, навчальний корпус №5. Контактний телефон: (093) 430-57-36.

Більш детальна інформація про Інститут Військово-Морських Сил Національного інституту «Одеська морська академія» на офіційному сайті військового ВНЗ — ivms.mil.gov.ua та на офіційній сторінці facebook.com/onma.navy


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь