Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Про застосування графіків обмежень та аварійних відключень у весняно-літній період

Дата: 18.05.2023 09:27
Кількість переглядів: 137

Фото без опису

Внаслідок зупинки в плановий ремонт 16.05.2023 чергового енергоблоку на АЕС (енергоблок №3 Рівненської АЕС) в ОЕС України прогнозується дефіцит потужності, в першу чергу під час проходження вечірнього максимуму споживання, протягом всього весняно-літнього періоду. Міністерство енергетики України прийняло рішення погодити застосування у необхідному обсязі графіків обмеження споживання електричної потужності (ГОП) та графіків погодинного відключення електроенергії (ГПВ), а у разі неефективності застосування графіків обмеження споживання електричної потужності в повному обсязі, передбачається застосування графіків аварійних відключень (ГАВ) у необхідних обсягах.
АТ «Хмельницькобленерго» за умов надання команди диспетчера НЕК «Укренерго» щодо застосування вище наведених заходів, інформує споживачів щодо можливого обмеження електричною енергією в період вечірнього максимуму (орієнтовний час з 18.00 до 22.00).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь