Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

ЧИСТА ГРОМАДА ПОЧИНАЄТЬСЯ З КОЖНОГО ЇЇ ЖИТЕЛЯ!

Дата: 30.05.2023 15:57
Кількість переглядів: 79

Фото без описуДо Маківської сільської ради надходять повідомлення про несанкціоновані сміттєзвалища на території громади. Деяких місцевих жителів «ловлять на гарячому» - в момент, коли ті вивозять побутове сміття в канави та на пустирі, «залишають ганебні сліди» біля водойм та в лісах. Подібні ситуації є непоодинокими і потребують свідомого ставлення з боку самих жителів. Якщо бачите подібне явище – звертайтесь у поліцію, оскільки порушення норм і правил у сфері благоустрою тягне за собою накладення штрафу у розмірі від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. 
Хочемо ще раз нагадати про дотримання правил благоустрою, з якими можна ознайомитись на сайті сільської ради https://makivska-gromada.gov.ua/pravila-blagoustroju-11-06-12-03-02-2021/ та зауважити про необхідність укладання договорів (хто ще досі цього не зробив) на вивіз твердих побутових відходів з комунальним підприємством сільської ради «Мета», яке займається централізованим збором та вивозом сміття у громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь