Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

До реальної міри покарання засуджено місцевого жителя за вчинення ряду крадіжок в умовах воєнного стану

Дата: 10.07.2023 09:12
Кількість переглядів: 86

Фото без опису

Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальних провадженнях за фактами крадіжок, вчинених в умовах воєнного стану.
Було встановлено, що упродовж жовтня 2022 року-січня 2023 року, в період дії воєнного стану в Україні, 46-річний мешканець міста Кам’янець-Подільського, переслідуючи корисливий мотив, здійснив крадіжки електроінструменту з території благодійного товариства «МАЙБУТНЄ Є», алкогольних напоїв з магазину «БУЛКА» та парфумів з магазину «ЄВА» в місті Кам’янець-Подільському Хмельницької області.
Викраденим майном обвинувачений розпорядився на власний розсуд.
Загальна сума викраденого становила понад чотири тисячі гривень.
Свою вину у скоєному обвинувачений визнав повністю.
За результатами розгляду судом кримінальних проваджень відносно обвинуваченого, який раніше неодноразово судимий, мав не зняту та непогашену судимість, суд визнав його винуватим у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу  України та призначив покарання у виді 5 років позбавлення волі. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь