Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Друге пленарне засідання 33 сесії Маківської сільської ради VІІI скликання.

Дата: 29.08.2023 15:18
Кількість переглядів: 139

28 серпня відбулося друге пленарне засідання 33 позачергової сесії Маківської сільської ради.

В рамках президентського проекту «Пліч-о-пліч» Хмельницька область працює над відновленням домогосподарств на житлових об’єктах у Високопільській громаді Херсонської області, на звернення Високопільської селищної ради, своїм рішенням депутати з бюджету громади спрямували кошти на відбудову об’єктів соціальної інфраструктури - житлових будинків, зруйнованих та пошкоджених внаслідок збройної агресії російської федерації, а саме: проведення будівельно-ремонтних робіт, придбання будівельних та інших матеріалів, необхідних для відновлювальних робіт на об’єктах житлового призначення.

Також на сесії прийняли на баланс шкільний автобус Ataman D093S2, який для нашої громади на умовах співфінансування з бюджету громади закуплено Хмельницькою ОВА, та передали на баланс опорного закладу освіти «Маківський ліцей» для перевезення школярів.

Крім цього, під час засідання сесії депутати розглянули звернення громадян про надання одноразової матеріальної допомоги. 
Детально ознайомитись з рішеннями можна на сайті сільської ради у розділі «Офіційні документи ради».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь