Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Роковини загибелі захисника України - Романа ОРЛОВСЬКОГО

Дата: 31.08.2023 13:12
Кількість переглядів: 298

Сьогодні минають роковини загибелі захисника України, нашого хороброго воїна, нашого з вами земляка, жителя нашої громади ОРЛОВСЬКОГО Романа Васильовича, життя якого трагічно обірвала ворожа куля рік тому 31 серпня. Цей останній день літа виявився останнім днем життя нашого земляка - кінцем мрій, надій і сподівань.

Наш герой народився 17 серпня 1969 року в селі Маків. У 1984 році закінчив вісім класів Маківської середньої школи. Далі - навчання в Новоушицькому сільськогосподарському технікумі. Ще в шкільні і в студентські роки проявляв неабиякий інтерес до спорту і до військової справи. В1987 році призваний до служби в армії. Після армії працював на різних посадах. Високо цінував дружбу, завжди був готовий прийти на допомогу. Щоб підтримати свого товариша, у вересні 2019 року підписав контракт на службу в лавах ЗСУ.

Війна 2022 року не залишила Романа байдужим і змусила патріота України боронити свою рідну землю від окупанта. На полі бою він завжди був взірцем героїзму, мужності і надійності. Загинув Роман під час бойових дій на Херсонщині. Так склалося, що війна забирає життя найкращих, найвідважніших, найсміливіших.

Спочивай з миром, Романе! Вічна слава тобі у віках і царство небесне!

Пам’ять про тебе завжди залишиться у серцях і душах майбутніх поколінь.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь