Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Роковини загибелі захисника України - Романа ОРЛОВСЬКОГО

Дата: 31.08.2023 13:12
Кількість переглядів: 270

Сьогодні минають роковини загибелі захисника України, нашого хороброго воїна, нашого з вами земляка, жителя нашої громади ОРЛОВСЬКОГО Романа Васильовича, життя якого трагічно обірвала ворожа куля рік тому 31 серпня. Цей останній день літа виявився останнім днем життя нашого земляка - кінцем мрій, надій і сподівань.

Наш герой народився 17 серпня 1969 року в селі Маків. У 1984 році закінчив вісім класів Маківської середньої школи. Далі - навчання в Новоушицькому сільськогосподарському технікумі. Ще в шкільні і в студентські роки проявляв неабиякий інтерес до спорту і до військової справи. В1987 році призваний до служби в армії. Після армії працював на різних посадах. Високо цінував дружбу, завжди був готовий прийти на допомогу. Щоб підтримати свого товариша, у вересні 2019 року підписав контракт на службу в лавах ЗСУ.

Війна 2022 року не залишила Романа байдужим і змусила патріота України боронити свою рідну землю від окупанта. На полі бою він завжди був взірцем героїзму, мужності і надійності. Загинув Роман під час бойових дій на Херсонщині. Так склалося, що війна забирає життя найкращих, найвідважніших, найсміливіших.

Спочивай з миром, Романе! Вічна слава тобі у віках і царство небесне!

Пам’ять про тебе завжди залишиться у серцях і душах майбутніх поколінь.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь