Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

За апеляцією Кам'янець-Подільської окружної прокуратури скасовано виправдувальний вирок щодо кам’янчанина

Дата: 26.10.2023 10:47
Кількість переглядів: 152

Фото без описуХмельницьким апеляційним судом за апеляційною скаргою прокуратури скасовано необґрунтований вирок суду першої інстанції, яким виправдано кам’янчанина у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 185, ч. 3 ст. 369 КК України (крадіжка та пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

Прокурорами доведено, що засуджений вчинив крадіжку грошових коштів з банківської карти місцевої жительки та намагався уникнути кримінальної відповідальності шляхом надання неправомірної вигоди слідчому.

Суд першої інстанції виправдав 44-річного чоловіка, однак  прокуратура категорично із цим не погодилася та звернулася до апеляційного суду з вимогою скасувати вирок. За результатами апеляційного розгляду суд, врахувавши чітку і послідовну позицію публічного обвинувачення, підтримав позицію прокуратури та ухвалив новий вирок, яким вказану особу засуджено за інкриміновані кримінальні правопорушення та призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі з конфіскацією усього майна, окрім житла.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь