Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

З Днем працівника соціальної сфери

Дата: 06.11.2023 15:01
Кількість переглядів: 139

Традиційно День працівника соціальної сфери відзначається в Україні у першу неділю листопада. Соціальна робота – це складний процес, що вимагає характерних особливостей, аби майстерно налагоджувати зв’язки між людьми. День працівника соціальної сфери – це професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє співчуття і ласку не лише зі службового обов'язку, а й за велінням совісті, покликом душі.

Тож бажаємо кожному соціальному працівнику невичерпних сил, приємних емоцій, позитивного настрою! Хай робота приносить радість, а життя наповнюється  яскравими барвами! Зичимо усім міцного здоров'я, затишку в оселях, життєвої енергії, терпіння, МИРУ та ПЕРЕМОГИ!

З нагоди професійного свята соціальних працівників Маківської ТГ привітали подарунками за підтримки депутата Хмельницької обласної ради Уляни Ткаченко ПП «За конкретні справи».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь