Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Здобуття освіти учасників бойових дій

Дата: 31.05.2024 09:05
Кількість переглядів: 68

Фото без описуЗахідноукраїнський національний університет інформує про відкриття сертифікованої програми «Внутрішній аудит (у ЗСУ та силових і спеціальних структурах)» та запрошує на безоплатне навчання (за ваучерами на навчання за кошти Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України) військовослужбовців ЗСУ та інших силових структур, ветеранів війни, у тому числі звільнених у запас.

Підготовка відбуватиметься за другим (магістерським) рівнем вищої освіти за акредитованою магістерською програмою «Аудит та державний фінансовий контроль» кафедри фінансового контролю та аудиту Західноукраїнського національного університету.
Форма навчання - денна та заочно-дистанційна.

Усі охочі можуть надіслати до 03.07.2024 року на електронну адресу кафедри фінансового контролю та аудиту ЗУНУ (kaf_fka@wunu.edu.ua) лист про зацікавленість програмою із зазначенням контактної інформації.
Подання документів здійснюється з 03.07.2024 р. по 10.07.2024 р. у приймальній комісії Західноукраїнського національного університету
відповідно до актуальних Правил прийому.

Додаткову інформацію можна отримати на кафедрі фінансового контролю та аудиту Західноукраїнського національного університету за адресою: м. Тернопіль, вул. Львівська, 11a (11 корпус, каб. 11206) або за телефоном: +380679969673.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь