Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Про небезпеку для населення від застосування противником ракет з касетною бойовою частиною

Дата: 03.07.2024 11:19
Кількість переглядів: 79

Фото без опису

За інформацією угрупування сил і засобів територіальної оборони «Захід» противником проводяться застосування крилатих (балістичних) ракет з касетною бойовою частиною, суббоєприпаси якої становлять значну небезпеку для цивільного населення в регіонах, віддалених від лінії бойового зіткнення.

 З метою збереження життя та здоров’я цивільного населення під час застосування противником боєприпасів з касетною бойовою частиною, необхідно під час перебування на відкритій місцевості при надходженні сигналів «РАКЕТНА НЕБЕЗПЕКА» «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА» пройти якнайшвидше до найближчого укриття.

Забороняється наближення до суббоєприпасів касетної бойової частини крилатої ракети та необхідно негайно повідомити про виявлення до відповідних служб ДСНС та Нацполіції для належного реагування.

Довідкова інформація: суббоєприпаси касетної бойової частини крилатої ракети мають вигляд металевої сфери діаметром близько 10 см., можуть здетонувати від найменшого фізичного впливу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь