A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Оголошення

До уваги мешканців Маківської громади!

До уваги мешканців Маківської громади! Товариство Червоного Хреста 10 листопада 2022 року буде проводити тренінг по наданню першої медичної допомоги. Навчання безкоштовне та триватиме 6 годин. У тренінгу участь можуть прийняти як внутрішньо переміщені особи, які проживають на території нашої громади, так і жителі Маківської ТГ. По закінченню навчання учасники отримають сертифікат міжнародного зразка. Хто бажає записатись на тренінг, телефонуйте 0988676696 Ольга.

09:20:55 27.10.2022

Кам’янець–Подільське районне управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Шановні керівники суб’єктів господарювання (юридичні особи або фізичні особи-підприємці) у разі розташування на території громади об’єктів, які перебувають у вашій власності або користуванні на яких розміщені установки, сховища (резервуари, посудини), трубопроводи, машини, агрегати, технологічне устаткування (обладнання), споруди або комплекс споруд, що розташовані в межах об’єкта на поверхні землі або під землею, в яких тимчасово або постійно використовується, переробляється, виготовляється, транспортується, зберігається одна або кілька небезпечних речовин Вам необхідно провести ідентифікацію даних об’єктів та формування повідомлення за формою ОПН-1 з його подальшим надсиланням до ДСНС або її територіального органу за місцезнаходженням об’єкта, де відбувається перевірка повноти наведеної інформації та прийняття рішення про віднесення об’єкта до ОПН відповідного класу. Кам’янець – Подільське районне управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області 

10:50:25 25.10.2022

До уваги власників житла у багатоквартирних будинках

З метою проведення звірки даних та упорядкування документації, Маківська сільська рада просить з’явитися в сільську раду власників житла у багатоквартирних будинках для уточнення інформації. З собою мати: паспорт, ідентифікаційний код, документ про право власності на квартиру, домову книгу (за наявності).

11:50:55 21.10.2022

До уваги мешканців громади

Дунаєвецьке відділення АТ “Хмельницькгаз” повідомляє, що у зв'язку з проведенням ремонтних робіт по заміні відключаючих пристроїв на ГРС Маків, 11-12 жовтня 2022 року з 8:00 до 17:00 години буде припинено газопостачання сіл Михайлівка, Блищанівка, Слобідка Рахнівська, Слобідка Залісецька.

14:46:30 07.10.2022

«Мріємо та діємо». Залучення молоді до розробки та реалізації проєктів та ініціатив.

В рамках 5-річної програми "Мріємо та діємо"  закликаємо молодь віком 18-35 років взяти участь 26, 27, 28 березня в триденному ідеятоні, протягом якого будуть шукати рішення викликам, які з'явилися в  громадах у зв'язку з пандемією.  

10:01:45 05.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь