A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Оголошення

Завтра, прощаємося з нашим Воїном РЕШЕТНИКОМ Олексієм.

🕯️Завтра, прощаємося з нашим Воїном РЕШЕТНИКОМ Олексієм. Траурний кортеж орієнтовно о 10-30 год рухатиметься зі сторони с. Маків в с.Чечельник до будинку, де мешкав Олексій. Після цього відбудеться прощання і поховання на Алеї Слави кладовища в с.Чечельник. Прохання гідно провести Захисника в останній земний шлях. Він віддав життя за нас, за Україну.  Святий обов'язок - пам'ятати Воїнів, дякувати їм за подвиг ціною їхнього життя!

10:56:55 17.11.2023

ПРОВЕДЕМО ГЕРОЯ!

Завтра, 16 листопада, очікуємо прибуття тіла нашого загиблого Воїна, маківчанина ГАЄВСЬКОГО Володимира. Траурний кортеж орієнтовно о 10-30 год рухатиметься зі сторони Дунаєвець маршрутом по вул. Гулеватого – Робітнича – Заводська – Володимирська – Воздвиженська до будинку, де мешкав Володимир. Після цього відбудеться прощальна церемонія в маківській церкві, поховання - на Алеї Слави кладовища в с.Маків. Прохання гідно провести Захисника в останній земний шлях. Він віддав життя за нас, за Україну.  Святий обов'язок - пам'ятати Героїв, дякувати їм за подвиг ціною їхнього життя! Слава Герою!

09:48:33 15.11.2023

До уваги мешканців с.Маків!

У зв’язку із ремонтними роботами на водогоні в с.Маків, сьогодні можливі перебої з постачанням води споживачам, які отримують воду від водонасосної станції «Привороття» та «Довжок». Вибачте за незручності!

14:43:44 19.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь