Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Кам’янець-Подільська окружна прокуратура зобов’язала суб’єкта господарювання привести у готовність  протирадіаційне укриття

Кам’янець-Подільська окружна прокуратура зобов’язала суб’єкта господарювання привести у готовність протирадіаційне укриття

Рішенням Хмельницького окружного адміністративного суду задоволено позов Кам’янець-Подільської окружної прокуратури про зобов’язання балансоутримувача привести захисну споруду цивільного захисту в належний технічний стан і готовність до використання за призначенням.

15:12 31.10.2023

Прокуратура Кам’янеччини вимагає повернути в комунальну власність    землі вартістю більше 56 млн грн

Прокуратура Кам’янеччини вимагає повернути в комунальну власність землі вартістю більше 56 млн грн

За результатами вивчення законності використання земель, розташованих на території Кам’янець-Подільського району, Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою  скеровано до суду позовні заяви щодо повернення на користь держави земельних ділянок водного фонду,  вартістю більше 56 млн гривень.   

10:26 31.10.2023

Зірки на варті серця: відмова від алкоголю

Зірки на варті серця: відмова від алкоголю

Безпечної дози алкоголю не існує? 🤔 Саме так — наголошує Всесвітня організація охорони здоровʼя. Адже алкоголь — це токсин, який вражає всі органи, а особливо — серце та судини.

09:48 31.10.2023

ДроваЄ – купити дрова онлайн

ДроваЄ – купити дрова онлайн

Філія Кам’янець-Подільське лісове господарство» ДП «ЛІСИ УКРАЇНИ» з метою своєчасного забезпечення громадян та соціально значущих місцевих об’єктів територіальних громад, котрі використовують деревину дров'яну в якості палива для опалення, для сталого проходження опалюваного періоду 2023/2024 років інформуємо щодо можливості реалізації деревини дров’яної НВ для потреб територіальної громади:

15:34 30.10.2023

29 жовтня - Всесвітній день боротьби з інсультом

29 жовтня - Всесвітній день боротьби з інсультом

Інсульт — це гостре порушення мозкового кровообігу, внаслідок якого виникає пошкодження частини головного мозку. У результаті його клітини гинуть, спричиняючи незворотні процеси в організмі людини.

13:56 29.10.2023

За пропозицію і надання неправомірної вигоди патрульному засуджено правопорушника

За пропозицію і надання неправомірної вигоди патрульному засуджено правопорушника

Кам’янець-Подільською окружною прокуратурою забезпечено ефективне підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом надання неправомірної вигоди працівнику відділу поліцейської діяльності № 1 Кам’янець-Подільського РУП ГУНП в Хмельницькій області.

08:15 27.10.2023

За апеляцією Кам'янець-Подільської окружної прокуратури скасовано виправдувальний вирок щодо кам’янчанина

За апеляцією Кам'янець-Подільської окружної прокуратури скасовано виправдувальний вирок щодо кам’янчанина

Хмельницьким апеляційним судом за апеляційною скаргою прокуратури скасовано необґрунтований вирок суду першої інстанції, яким виправдано кам’янчанина у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 185, ч. 3 ст. 369 КК України (крадіжка та пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

10:47 26.10.2023

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ

Виконуючи бойове завдання, вірний Українському народу, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України, проявивши стійкість і мужність, у бою за нашу Батьківщину 22 жовтня внаслідок ворожого обстрілу загинув МЕЛЬНИК Сергій Сергійович,  1975 року народження, мешканець села Слобідка-Балинська Маківської ТГ.

16:23 25.10.2023

🕯️ВТРАТА…

🕯️ВТРАТА…

Страшна війна забрала ще одного Героя з нашої громади. 22 жовтня внаслідок ворожого обстрілу загинув МЕЛЬНИК Сергій Сергійович,  29.11.1975 р.н., мешканець села Слобідка Балинська. Він боронив наш спокій від окупанта на Бахмутському напрямку. Світла пам'ять і низький уклін Воїну!  Щирі співчуття з приводу гіркої втрати рідним та близьким. Громада схиляє голови у глибокій скорботі.🙏🏻 Кортеж із тілом Героя за маршрутом Чаньків - Балин - Слобідка Балинська очікуємо завтра, 25.10.23 о 10:00 год. Поховання відбудеться на кладовищі в с. Сл.Балинська. Просимо мешканців громади зустріти та провести нашого воїна.

09:04 24.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь