A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Втрата...

Втрата...

І знову страшна війна забирає життя наших Воїнів-Захисників….

16:04 18.11.2023

ПРОВЕДЕМО ГЕРОЯ!

ПРОВЕДЕМО ГЕРОЯ!

Завтра, 16 листопада, очікуємо прибуття тіла нашого загиблого Воїна, маківчанина ГАЄВСЬКОГО Володимира. Траурний кортеж орієнтовно о 10-30 год рухатиметься зі сторони Дунаєвець маршрутом по вул. Гулеватого – Робітнича – Заводська – Володимирська – Воздвиженська до будинку, де мешкав Володимир. Після цього відбудеться прощальна церемонія в маківській церкві, поховання - на Алеї Слави кладовища в с.Маків. Прохання гідно провести Захисника в останній земний шлях. Він віддав життя за нас, за Україну.  Святий обов'язок - пам'ятати Героїв, дякувати їм за подвиг ціною їхнього життя! Слава Герою!

09:48 15.11.2023

І знову сумна звістка для громади…

І знову сумна звістка для громади…

🕯ВТРАТА І знову сумна звістка для громади… 13 листопада не стало військовослужбовця ЗСУ, мешканця с.Чечельник РЕШЕТНИКА Олексія Михайловича, 05.03.1982 року народження. Він боронив наш спокій від окупанта на Донецькому напрямку. Світла пам'ять і низький уклін Воїну! Щирі співчуття з приводу гіркої втрати рідним, близьким та друзям🙏

09:37 14.11.2023

ВТРАТА…

ВТРАТА…

Страшна звістка з війни для нашої громади.  05 листопада, під час виконання бойового завдання на Донеччині, зник безвісти житель с. Маків ГАЄВСЬКИЙ Володимир Володимирович, 03.02.1978 р.н. На жаль, 11 листопада підтверджено загибель нашого захисника.  Світла пам'ять і низький уклін Воїну!  Щирі співчуття з приводу гіркої втрати рідним та близьким. Схиляємо голови у глибокій скорботі.🙏🏻 Про час та місце поховання загиблого Героя буде повідомлено пізніше.

15:49 12.11.2023

Учасники бойових дій та особи з інвалідністю внаслідок війни можуть безкоштовно пройти навчання та змінити кваліфікацію

Учасники бойових дій та особи з інвалідністю внаслідок війни можуть безкоштовно пройти навчання та змінити кваліфікацію

Нещодавно Уряд запровадив пілотну програму безкоштовної професійно-технічної освіти для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни. Ця програма сприятиме підвищенню конкурентоспроможності на ринку праці і подальшому працевлаштуванню цієї категорії громадян.

14:29 09.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь