A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Міф № 4. При серцево-судинних захворюваннях не можна займатись фізичною активністю

Міф № 4. При серцево-судинних захворюваннях не можна займатись фізичною активністю

❌ При серцево-судинних захворюваннях не можна займатись фізичною активністю. Це неправда! 😉 Серце, як автомобіль, створене для постійного руху та любить працювати у жвавому темпі. А обмеження фізичної активності лиш призводить до атрофії серцевого м'яза та прогресування серцевої недостатності — і серце стає неспроможним повноцінно прокачувати кров. Абсолютний мінімум навантажень, доступний кожному, — це помірна ходьба по 30-40 хвилин на день. Можеш більше? Бігай, катайся на велосипеді, стрибай, танцюй! ❤️ Серце — це м'яз, створений природою для роботи. Підтримуй його здоров'я завдяки регулярній фізичній активності. Більше про фактори ризику хвороб серця: https://cvd.phc.org.ua/ #СтаньНаВартіСвогоСерця Ініціатива відбувається в межах Україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров'я».

11:49 14.12.2023

Засуджено за домашнє насильство

Засуджено за домашнє насильство

За публічного обвинувачення Кам’янець-Подільської окружної прокуратури суд визнав винним 40-річного жителя одного із сіл Новодунаєвецької територіальної громади у вчиненні домашнього насильства (ст. 126-1 КК України).

11:18 11.12.2023

І знову страшна війна забирає життя наших Воїнів-Захисників….

І знову страшна війна забирає життя наших Воїнів-Захисників….

🕯️ВТРАТА… І знову страшна війна забирає життя наших Воїнів-Захисників…. Боронячи нашу країну та наш з вами спокій від ворога на Запорізькому напрямку, 02 грудня 2023 року, під час виконання бойового завдання, загинув уродженець села Шатава КАРПОВ Іван Володимирович, 07.05.1974 р.н. На жаль, громада втратила ще одного сина… Світла пам'ять і низький уклін Воїну!  Щирі співчуття з приводу гіркої втрати рідним, друзям та близьким. Схиляємо голови у глибокій скорботі.🙏🏻 Про час та місце поховання загиблого Героя буде повідомлено пізніше.

14:46 06.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь