A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Робоча зустріч з представниками Державного підприємства "Кам'янець-Подільське лісове господарство"

Робоча зустріч з представниками Державного підприємства "Кам'янець-Подільське лісове господарство"

Сьогодні, 23 лютого 2022 року, відбулась робоча зустріч сільського голови Владислава Галачинського із директором Державного підприємства «Кам’янець-Подільське лісове господарство» Валерієм  Пустильним та лісничим Маківського лісництва Василем Гаджуком. Під час зустрічі обговорили питання налагодження співпраці, а також виділення Маківською сільською радою земельних ділянок для заліснення відповідно до Указу Президента України «Про деякі заходи щодо збереження та відтворення лісів». Питання виділення земельних ділянок виносилось на вісімнадцяту (позачергову) сесію сільської ради VIII скликання, відповідно прийнято рішення про розподіл земельних ділянок у с. Чечельник та с. Шатава із подальшою передачею для ведення лісового господарства і пов’язаних з ним послуг в загальному розмірі 18,8 га.

10:55 23.02.2022

Робоча зустріч з представниками Національної поліції України

Робоча зустріч з представниками Національної поліції України

22 лютого 2022 року відбулась робоча зустріч сільського голови Владислава Галачинського із начальником відділення поліції №2 Кам’янець-Подільського районного управління поліції у Хмельницькій області Олександром Щадилом та начальником сектору превенції майором поліції Олександром Олійником. Під час зустрічі обговорили виконання затвердженої Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Маківської сільської ради, фінансування цієї програми. Також обговорили питання про можливе встановлення зчитувальних камер відеоспостереження при в’їзді та виїзді із населених пунктів громади та оглядових камер відеоспостереження на території громади, задля забезпечення безпеки громадян та запобіганню вчиненню правопорушень. Обговорювалось питання роботи адміністративної комісії Маківської сільської ради щодо розгляду протоколів вчинених адміністративних правопорушень.  Важливим питанням для обговорення було участь Маківської сільської ради у проекті «Поліцейський офіцер громади», метою якого є тісна взаємодія дільничного з територіальною громадою та орієнтація поліцейського на її потреби.

10:46 23.02.2022

Допомога сім'ям, що потребують державної підтримки на Гіді з державних послуг

Допомога сім'ям, що потребують державної підтримки на Гіді з державних послуг

Хочете оформити статус багатодітної сім'ї, отримати державну допомогу як одинока мати або прийняти рішення про утворення прийомної сім’ї? Гід з державних послуг підкаже, як це зробити.  Підготували для вас добірку послуг для багатодітних сімей та таких, що потребують державної підтримки. 

15:11 22.02.2022

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів інформує

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів інформує

Дунаєвецьке управління Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів повідомляє щодо обов’язковості здійснення ідентифікації та реєстрації сільськогосподарських тварин, що перебувають в приватній власності громадян. Згідно статті 5 ЗУ «Про ідентифікацію та реєстрацію тварин»  фізичні особи, що проводять діяльність з розведення та утримання тварин, зобов'язані:

08:19 22.02.2022

Робоча зустріч сільського голови з мешканцями села Слобідка-Залісецька

Робоча зустріч сільського голови з мешканцями села Слобідка-Залісецька

Відповідно до п.7  ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»   20.02.2022 року відбулась робоча зустріч сільського голови Владислава Станіславовича Галачинського із жителями села Слобідка-Залісецька Маківської сільської територіальної громади.  Під час зустрічі було обговорено питання щодо життєдіяльності Маківської сільської територіальної громади вцілому, та, зокрема, села Слобідка-Залісецька.

14:43 21.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь