A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем захисту дітей!

З Днем захисту дітей!

1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято – нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою, і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни. Особливо важливим цей день видається під час війни в Україні. Діти – це маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Діти так потребують любові, турботи і батьківської ласки. Тож хай кожне дитяче серце не буде обділене цим маленьким щастям! У День захисту дітей бажаємо кожній дитині міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства!  Ви – майбутнє нашої держави! Тож наполегливо навчайтесь, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідними громадянами нашої славної України!

08:08 01.06.2022

Інформує Дунаєвецька ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області

Інформує Дунаєвецька ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області

Дунаєвецька ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що з 21.07.2021 року набув чинності Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».  Нормами закону передбачена можливість цивілізованої легалізації активів, що були приховані від оподаткування.  Так, громадяни, які мають розміщені на території України та/або за її межами активи, що належать їм на правах власності та з яких, відповідно до вимог законодавства та/або міжнародних договорів, не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори, мають право подати одноразову добровільну декларацію. Одноразове добровільне декларування відбуватиметься з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року. Саме протягом цього періоду громадяни зможуть подати добровільну декларацію до Державної податкової служби України (далі – ДПС). Сама декларація подається виключно в електронному вигляді. Задекларувавши активи, декларант повинен буде сплатити збір з одноразового (спеціального) добровільного декларування, розмір якого значно менше ніж встановлений законодавством податок на доходи фізичних осіб (18%). Загальна ставка одноразового збору становить 5%, для закордонних активів – 9%, для  активів у вигляді облігацій внутрішньої державної позики – 2,5%. Склад та обсяг активів, джерела одержання (набуття) яких у разі невикористання фізичною особою права на подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації вважаються такими, з яких повністю сплачено податки і збори відповідно до податкового законодавства і не здійснюються нарахування та сплата збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування, становлять: 1) активи (крім нерухомості та транспортних засобів) сумарна вартість яких не перевищує 400 тисяч грн.;  2) квартира/квартири, загальна площа якої/яких не перевищує сукупно 120 квадратних метрів; 3) будинок/будинки загальна площа якого/яких сукупно не перевищує 240 квадратних метрів; 4) технічні споруди до 60 квадратних метрів; 5) земельні ділянки в межах норм безоплатної приватизації; 6) один транспортний засіб особистого некомерційного використання (крім транспортного засобу, призначеного для перевезення 10 осіб i більше, включаючи водія, легкового автомобіля з робочим об’ємом циліндрів двигуна не менше як 3 тисячі кубічних сантиметрів та/або середньоринковою вартістю понад 400 тисяч гривень, мотоцикла із робочим об’ємом циліндрів двигуна понад 800 кубічних сантиметрів, літака, гелікоптера.

14:12 31.05.2022

Інформує Пенсійний фонд України

Інформує Пенсійний фонд України

З 30 квітня 2022 року змінено порядок розрахунку суми доплати до мінімального страхового внеску для зарахування до страхового стажу неповного місяця роботи

09:34 28.05.2022

Обласний дитячий фестиваль "Відкритий урок футболу"

Обласний дитячий фестиваль "Відкритий урок футболу"

20-21 травня в м. Дунаївці відбувся обласний дитячий фестиваль «Відкритий урок футболу», в якому взяли участь учні Маківської територіальної громади та діти з числа внутрішньо – переміщених осіб, які проживають на території нашої громади. Фестиваль організовано у рамках соціального проекту, на меті якого - допомогти дітям – переселенцям інтегруватись в  життя громади, яка їх приймає.

13:25 23.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь