A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Герої не вмирають...

Герої не вмирають...

В бою за Україну, на сході нашої Батьківщини, загинув Кузь Ігор Петрович, який народився в 1971 році в с. Маків, де провів свої дитячі та юнацькі роки.

15:40 19.05.2022

Разом до ПЕРЕМОГИ!

Разом до ПЕРЕМОГИ!

У зв’язку із вторгненням агресора, наша Батьківщина переживає нелегкі часи. Ворог віроломно вторгся на нашу землю, точаться важкі бої, багато синів та дочок віддали своє життя за Незалежність України. Уся країна згуртувалася навколо спільної цілі для досягнення найзаповітнішої мрії українського народу – миру та процвітання нашої держави.

11:08 19.05.2022

19 травня 2022 року - День вишиванки!

19 травня 2022 року - День вишиванки!

19 травня 2022 року в Україні - День вишиванки. Це особлива подія для українського народу. Українські традиції – одні з найкрасивіших у світі. І в наших з вами силах поширити їх, розповісти про них всьому світу. Одягайте свої вишиванки та нехай весь світ побачить, яка прекрасна наша Україна і її символи!

09:23 19.05.2022

Мова - ДНК нації

Мова - ДНК нації

Мова – одне з найцінніших надбань, які створили й залишили наші попередники. Мова є душею нації, її генетичним кодом, у її глибинах народилося багато скарбів, якими пишається наш народ. У такі важкі для кожного українця часи, як ніколи раніше, гостро постає питання мови….Дуже боляче чути мову ворога, який згубив сотні людських невинних життів, посеред нашої мальовничої громади. Це звернення до кожного громадянина, до кожного жителя громади, до гостей нашої громади, спілкуйтесь українською мовою, вивчайте українську мову, не розмовляйте ворожою мовою! Пам’ятайте з чиїх уст лунає ворожа мова, і що вони роблять з нашою Україною, нашими дітьми, нашими громадянами! Будьте свідомими! Мова має значення! Україна переможе!

10:42 05.05.2022

Під керівництвом старости Михайлівського старостату Лариси Керничної засаджено земельню ділянку

Під керівництвом старости Михайлівського старостату Лариси Керничної засаджено земельню ділянку

За ініціативи внутрішньо переміщених осіб, під керівництвом старости Михайлівського старостату Лариси Керничної у одному із наших мальовничих сіл засаджено земельню ділянку картоплею, столовим буряком, огірками, морквою та цибулею. Також відновлено роботу колишньої теплиці. В умовах воєнного стану продуктове забезпечення є одним із найголовніших питань. Змога засадити город означає прогодувати не лише свою родину, а й тих, хто оселився поряд.                  Дякуємо за плідну працю! Гідний приклад для наслідування! Разом до перемоги!

15:26 03.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь