Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Увага! Посилення карантину!

Увага! Посилення карантину!

В Україні відсьогодні, з 6 грудня, значно посилюються умови карантину. Головним чином страждає жовта зона, яку в багатьох моментах прирівняли до червоної. А червону зону, своєю чергою, також чекають нововведення. Крім цього, зменшується термін дії певних коронавірусних документів.

11:19 06.12.2021

6 грудня - День Збройних сил України

6 грудня - День Збройних сил України

Сьогодні, 6 грудня, українці відзначають важливе державне свято — День Збройних сил України. Цього дня в перший рік незалежності Верховна Рада ухвалила Закон «Про Збройні сили України». А 1993-го цю дату проголосили національним святом — як нагадування про незламність українських захисників. Нині маємо подякувати кожному, хто стоїть на захисті українських кордонів, цілісності, неподільності та єдності нашої країни. Українським воїнам ми дякуємо за те, що в нашому цивільному житті маємо змогу навчатися, працювати, піклуватися про родини, мирно розбудовувати нашу країну. Дякуємо Вам, захисники й захисниці, за Вашу хоробрість, силу й безмежну любов до Батьківщини. Пам’ятаємо кожного, хто у цій боротьбі поклав своє життя за наш мир і спокій.

11:17 06.12.2021

3 грудня Міжнародний день людей з інвалідністю

3 грудня Міжнародний день людей з інвалідністю

Сьогодні, 3 грудня, відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю. Цей день є нагадуванням про необхідність виявляти турботу і милосердя до людей з особливими потребами. Тому, напередодні цього дня працівниками сільської ради разом з місцевими депутатами були підготовлені та роздані продуктові набори для осіб з інвалідністю. Продуктові набори були сформовані завдяки місцевим підприємцям, які надали продукти власного виробництва та небайдужим жителям громади, а саме: ФГ «Любисток», ПП Гнатовський, ТОВ «Ситний двір», ПП Чуга Василь Миколайович та Лучко Ірині Василівні. Також до наповнення наборів долучилась політична партія «За конкретні справи», які надали миючі засоби. Щиро вдячні усім хто долучився!

09:02 03.12.2021

Дія. Цифрова освіта

Дія. Цифрова освіта

На платформі “Дія. Цифрова освіта” можна переглянути важливі інфо-продукти. Вони дадуть змогу ознайомитися з можливими інформаційними атаками, навчать основам протистояння  кібератак, допоможуть впевненіше почувати себе серед загроз цифрового світу, тощо. Детальніше про кожен освітній серіал за посиланнями:

10:09 02.12.2021

Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства"

Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства"

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

08:01 25.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь