Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги жителів громади!

До уваги жителів громади!

Наближаються новорічно-різдвяні свята. Саме в цей період спостерігається масове використання піротехнічних засобів, які нерідко призводять до нещасних випадків, лякають маленьких дітей, тварин. Крім того, на сході все ще йде війна.

11:45 30.12.2021

Забезпечення працівників Маківської амбулаторії засобами захисту від COVID-19

Забезпечення працівників Маківської амбулаторії засобами захисту від COVID-19

До виконавчого комітету Маківської сільської ради звернулась головний лікар Маківської амбулаторії Бігусяк Людмила Михайлівна з проханням допомогти у забезпеченні працівників амбулаторії засобами захисту від COVID-19. Станом на сьогодні Маківською сільською радою закуплено для працівників амбулаторії захисні щитки для обличчя, респіратори з клапаном, антисептики на загальну суму  4 735 грн.  

11:30 30.12.2021

Привітання християн Західного обряду зі світлим святом Різдва Христового!

Привітання християн Західного обряду зі світлим святом Різдва Христового!

Щиро вітаємо всіх християн Західного обряду зі світлим святом Різдва Христового! Нехай різдвяна зірка освітлює ваш шлях і допоможе у виконанні всіх заповітних бажань. Нехай у вашому домі завжди панують затишок, гармонія, достаток, щастя і любов. Бажаємо благодаті та спокою на душі,  а також миру і достатку. Смачної куті та добрих свят!

13:25 24.12.2021

Інформаційна підтримка підприємців громади

Інформаційна підтримка підприємців громади

Фінансовим відділом Маківської сільської ради створено чат Viber для інформаційної підтримки бізнесу громади. До групи можна приєднатися за таким посиланням  https://invite.viber.com/?g=CZRwwdE5oE1ZBA-P54jtu0o1NOM7Gros

15:20 23.12.2021

До уваги підприємців громади!

До уваги підприємців громади!

З 01.01.2022 р. майже всі ФОП, які здійснюють розрахункові операції, будуть зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО.  У зв’язку з даними змінами правил ведення бізнесу, на прохання і численні звернення ФОП, бізнес-центр Ради підприємців організовує зустріч для усіх бажаючих, кого цікавить питання РРО. Зустріч відбудеться у п'ятницю, 24.12.2021р. в актовому залі центру позашкільної освіти («Будинок школяра»), вул. Шевченка 46, 4-й поверх, о 14 годині.  Мета зустрічі - роз’яснення правил застосування РРО, порядку встановлення та організації роботи з РРО/ПРРО. Запрошені спікери:  Баранюк Наталія Василівна - начальник Дунаєвецького управління ДПС.  Прокопенюк Сергій Леонідович - директор ТОВ «АЛЕН», яке спеціалізується на продажу та обслуговуванні торгівельного обладнання. Білоконєв Віктор Вікторович – засновник ТОВ «Гарант-Інфо», яке спеціалізується на наданні електронних послуг, продажу та обслуговуванню бухгалтерського програмного забезпечення.

11:34 23.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь