Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Суд визнав винуватим 45-річного жителя Дунаєвеччини в ухиленні від призову

Суд визнав винуватим 45-річного жителя Дунаєвеччини в ухиленні від призову

За публічного обвинувачення Кам’янець-Подільської окружної прокуратури   суд визнав винуватим 45-річного жителя Дунаєвеччини в ухиленні від призову на військову службу (ст. 336 КК України). Йому призначено покарання у виді 3 років позбавлення волі. У ході судового розгляду прокурором доведено, що місцевий житель в період воєнного стану в Україні, будучи військовозобов’язаним, перебуваючи на військовому обліку, отримав повістку про відправку до військової частини для проходження військової служби за мобілізацією, однак без поважних причин не з’явився на вказану дату і час на збір.Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку.

08:17 01.07.2024

ДроваЄ – купити дрова онлайн

ДроваЄ – купити дрова онлайн

Філія Кам’янець-Подільське лісове господарство» ДП «ЛІСИ УКРАЇНИ» з метою своєчасного забезпечення громадян та соціально значущих місцевих об’єктів територіальних громад, котрі використовують деревину дров'яну в якості палива для опалення, для сталого проходження опалюваного періоду 2024/2025 років інформуємо щодо можливості реалізації деревини дров’яної НВ для потреб територіальної громади:

14:41 28.06.2024

Фотовиставка під назвою «Хто вмирає в боротьбі - в серцях живе навіки!»

Фотовиставка під назвою «Хто вмирає в боротьбі - в серцях живе навіки!»

Інформуємо, що Хмельницькою обласною військовою адміністрацією до Дня Незалежності України буде організована фотовиставка під назвою «Хто вмирає в боротьбі - в серцях живе навіки!», присвячена вшануванню пам’яті полеглим Захисникам та Захисницям України. Усі експонати з фотовиставки будуть передані до Фонду особового походження Архіву Хмельницької області.

11:50 27.06.2024

І знову сумна звістка з фронту…

І знову сумна звістка з фронту…

ВТРАТА… І знову сумна звістка з фронту… Під час захисту нашої Батьківщини на Донецькому напрямку, внаслідок штурмових дій з боку противника, 20 червня загинув наш односелець з с.Шатава ЛАВРОВ Іван Миколайович, 16.06.1993 р.н. На жаль, громада втратила ще одного сина… Низько схиляємо голову перед патріотизмом Воїна, який мужньо захищав рідну землю від окупанта та віддав найцінніше – своє життя – за наше мирне небо, спокій та майбутнє України! Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого Воїна. Вічна пам’ять та слава Герою!.. Про час та місце поховання буде повідомлено пізніше.

07:58 24.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь