A A A K K K
для людей із порушенням зору
Маківська сільська рада
Хмельницька область, Кам’янець-Подільський район

Новини

Дата: від до Скинути

Прокуратура інформує

Прокуратура інформує

За процесуального керівництва Кам’янець-Подільської окружної прокуратури  Кам’янець-Подільським районним управлінням поліції завершено досудове розслідування та спрямовано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо одного з мешканців  м. Хмельницького, який порушивши правила дорожнього руху, намагався  підкупити поліцейських.

13:21 19.01.2024

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ

18 січня жителі Маківської   територіальної громади  провели в останню путь Андрія Нігрука, що  віддав життя за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця.

10:00 19.01.2024

Щодо обов’язковості здійснення ідентифікації та реєстрації сільськогосподарських тварин, що перебувають в приватній власності громадян

Щодо обов’язковості здійснення ідентифікації та реєстрації сільськогосподарських тварин, що перебувають в приватній власності громадян

З метою дотримання Закону України «Про ідентифікацію та реєстрацію тварин», «Порядку ідентифікації та реєстрації великої рогатої худоби та Порядку оформлення і видачі паспорта великої рогатої худоби» (затверджено наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 04.12.2017 року № 642) інформуємо щодо обов’язковості здійснення ідентифікації та реєстрації сільськогосподарських тварин, що перебувають в приватній власності громадян. Згідно статті 5 ЗУ «Про ідентифікацію та реєстрацію тварин» фізичні особи, що проводять діяльність з розведення та утримання тварин, зобов'язані:

16:08 18.01.2024

ВТРАТА…

ВТРАТА…

І знову громада втрачає своїх Воїнів-Захисників….

16:04 13.01.2024

Графік обслуговування громадян на віддалених робочих місцях ГУ ПФУ в Хмельницькій області

Графік обслуговування громадян на віддалених робочих місцях ГУ ПФУ в Хмельницькій області

Головне Управління Пенсійного фонду України у Хмельницькій області, згідно Графіка обслуговування громадян на віддалених робочих місцях, у 2024 році проводить прийом громадян спеціалістом в Маківській громаді один раз в місяць – кожен другий четвер місяця з 09:00 до 13:00 години. У січні, згідно Графіка, прийом проводиться 11.01.2024 року в приміщенні Маківської сільської ради.

09:18 08.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь